Under ett svagt ögonblick gav jag vika för gymgrossistens villfarelser och råkade köpa.. Typ.. Allt.

Flera sorters proteinpulver, aminosyror, proteinkakor, zma-tabletter, sportdryck och agility-duschtvål inhandlades. Bra att ha när jag ökar intensiteten på träningen var efterkonstruktion som förklarade mina inköp.

Proteinpulver är trevligt efter träning om man har mjölk (att späda ut med) men inga mackor. Aminosyretabletterna fastnar i strupen och framkallar kräkreflexer. Proteinkakorna är söta som godis (känns nästan som att äta rent socker). Sportdrycken är ju bara socker och ZMA vet jag inte riktigt varor jag äter, men Kreatin, vilken grej.

  
Det är trevligt att kreatinen äts i små mängder och att den inte smakar nåt, så den är lätt att konsumera, vilket jag sällan kan säga om kosttillskott.

Man kör en veckas kreatinladdning innan effekten börjar märkas och sen märks effekten rejält!

När jag kör hård träning så märker jag tydligt att jag orkar mycket mer och framförallt längre. Vid såväl simning, styrketräning som löpning märks effekten. Där jag tidigare blivit trött och gett upp har jag nu nästan obegränsad ork. 

Tyvärr är ju inte musklerna automatiskt starkare vilket medför rejäl träningsvärk, men en Kreatin GER en ordentlig nivåhöjning på träningen.

Värt att testa för den som vill lyfta träningen till en ny nivå.